Man heeft nieuwe liefde gevonden na de dood van zijn vrouw en komt nu zelf om het leven tijdens een fatale crash

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Dinsdagavond kwam de 59-jarige Will Cuylits om het leven tijdens een verkeersongeval. Het ongeval gebeurde langs de Sint-Pieterskaai in Brugge.

Will verloor de controle over het stuur. Volgens de politie een gevolg van te hoge snelheid. Hij knalde tegen een geparkeerde auto aan en overleefde de crash niet.

De man verhuisde een tijdje geleden van Nederland naar Brugge. De vijftiger had hier opnieuw liefde gevonden nadat zijn vorige echtgenote overleed aan kanker, kwam het Nieuwsblad te weten.

Na het verlies van zijn vrouw kocht Will een sportwagen Lotus Elise S2. Met die auto verongelukte hij dinsdagavond ook.

TOUR ROND BRUGGE
“Hij ziet er ruig uit, maar het werd al snel duidelijk dat hij een heel warme, lieve man was. Die nog heel veel verdriet had om de dood van zijn vrouw. Hij was ons zo dankbaar dat hij bij ons terechtkon”, luidt het bij Ronald Coenen van de CTB Lots Club.

“Hij stelde zondag nog voor om een tour in en rond Brugge te organiseren. Hij zou die de ‘Willy Wonka-tour’ noemen. Maar de dag na het ongeval kregen we het nieuws. We herkenden de auto meteen, zoveel rijden er niet rond. Het is ook voor ons een klap.”