VTM

Harde uithaal naar Emma uit Familie: “Ze onderging plastische chirurgie aan en heeft veel streken”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Bab Buelens is naast actrice in Familie ook influencer. Ze promoot ze onder meer een kledinglijn van modeketen H&M op haar Instagram.

We zien dan bij momenten een heel andere Bab dan in Familie. Maar één van haar volgers vindt er maar niets aan. “Daar is niets natuurlijks aan”, luidt het. “En ze heeft ook nog eens veel streken. Ze onderging verschillende kunstgrepen.”

Bab reageerde op een heerlijke manier op het bericht van de volger dat er allicht komt uit afgunst en onzinnig is. “Hé, ik beschouw het als een compliment dat je denkt dat ik ‘niks natuur’ ben’, reageert Bab.

"Ik vind natuurlijk nochtans mooi, maar het is de enige manier om jouw boze commentaar op een positieve manier te bekijken. Voor zover ik weet is alles wat je ziet natuurlijk. (Tenzij ik vlak voor deze foto onwetend ontvoerd ben geweest door aliens en zij me geplamuurd hebben of me chirurgisch hebben omgebouwd.)” 

“Ik heb goeie genen en ben daar heel blij om. Het spijt me als het voor je lijkt dat ik streken heb. Je kan me ook gewoon ontvolgen als dat ervoor zorgt dat je je niet meer ergert. Ik vind het erg jammer dat comments als deze meisjes en jongens onzeker gaan maken. Dus ik zeg gewoon: Fijne avond en een goede gezondheid! En nu geniet ik weer van m’n vakantie.. Liefs, Bab.’ Bravo, Bab!”