VTM

Tanja Dexters had felle ruzie op Tomorrowland: “Moesten zelfs veiligheidsmensen aan te pas komen"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters was dit jaar met haar nieuwe vriend Michael Peeters op Tomorrowland. Maar dat bezoek liep niet helemaal zoals verwacht.

Tanja en Michael hadden plaatsjes voor aan de exclusieve B2B stage voor VIPS, met uitzicht op het imposante hoofdpodium tijdens het tweede weekend. Zo'n kaartje kost toch al snel 500 euro per persoon, champagne wel inbegrepen.

"Tanja en haar nieuwe lief gedroegen zich aanvankelijk oké", zegt een bezoeker aan Dag Allemaal. "Maar de drank vloeide rijkelijk en het ging er steeds bonter aan toe. Op een gegeven moment dook plots de ex van Michael op. De sfeer sloeg helemaal om, en er werden verwijten over en weer geslingerd. Tanja hield zich eerst nog op de achtergrond, maar mengde zich uiteindelijk ook in de felle discussie."

"Ik kon niet horen wat er precies werd gezegd, maar het was duidelijk dat die twee vrouwen elkaars ogen wel konden uitkrabben. Er moesten zelfs veiligheidsmensen aan te pas komen. Pas na die interventie keerde de rust terug en verdween Michaels ex uit het vizier."