Danielle Breene (22) biedt haar maagdelijkheid te koop aan: “Beste wat me kan overkomen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
De 22-jarige Danielle Breene heeft besloten om haar maagdelijkheid te verkopen. De Braziliaanse studente is zeer zeker van haar beslissing.

Breene zag de afgelopen jaren haar schulden alleen maar stijgen, schrijft Het Nieuwsblad. Toen ze vernam dat sommigen hun maagdelijkheid te koop aanbieden, besloot ze dit ook te doen.

“Ik heb nog nooit een date gehad en ik ben heel verlegen. Ik hoop dat de winnaar een vriendelijk en beleefd persoon is, een gentleman”, zegt Breene. “Ik ben wel een beetje angstig, en nerveus over hoe het allemaal zal voelen, het is tenslotte mijn eerste keer.”

“Ik bewonder respectvolle en intelligente mannen met een goed gevoel voor humor. Mannen die zorgen voor een vrouw, complimentjes geven en weten wat ze willen.”

De jonge studente weet ook al wat ze met het geld gaat doen. “Het geld ga ik gebruiken om een huis te kopen waarin ik met mijn moeder en kleine zus kan wonen, om onze schulden af te betalen en ook mijn studieschuld af te lossen. Het zou anders jaren duren voor ik die kwijt ben. Ik wil ook investeren in mijn carrière door mijn eigen zaak te starten. Ik wil mijn toekomst veilig stellen. Ik hoop dat ik op deze manier een leven zonder financiële zorgen kan scheppen voor mijn familie.”

850.000 EURO
De veiling staat sinds januari online. De teller staat intussen al op 250.000 euro. Maar Breene wil meer. “Ik hoop toch de 850.000 euro te bereiken. Dat zou het beste zijn dat mij kan overkomen.”

De studente zorgde ook voor haar veiligheid wanneer ze afspreekt met de hoogste bieder. “Er zal een bodyguard bij zijn en ik zal mijn vertrouwenspersoon ook regelmatig laten weten dat ik veilig ben, waar ik ben en met wie. En er gebeurt niets zo lang niet alles volgens plan verloopt.”