Vrouw steekt haar eigen hond in de wasmachine: “Zul je nu echt getraumatiseerd zijn?”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Een Argentijnse vrouw is in het oog van de storm komen te staan. Ze ligt onder vuur nadat ze op Instagram een video plaatste van haar hond.

Ze filmde hoe ze haar hond in een draaiende wasmachine stopte. Het diertje probeerde om te ontsnappen, maar dat lukte niet. “Zul je echt getraumatiseerd zijn?”, luidde het bijschrift van de intussen verwijderde video op Instagram, meldt Het Nieuwsblad.

Tamara Rotman kreeg een pak kritiek over zich heen. Ze werd ook beschuldigd van dierenmishandeling. Veel mensen vinden dat ze zwaar gestraft moet worden voor wat ze deed.

"IK ZIE MIJN HOND GRAAG"
De vrouw besefte al snel dat ze iets gedaan had dat niet door de beugel kon. Ze verwijderde de video van haar hond in de wasmachine en verving die door een video waarop haar hond spelend te zien is.

Tamara reageerde door te zeggen dat ze misbegrepen werd en dat haar hond Coco maar enkele minuten in de wasmachine zat. Ze beklemtoonde ook dat de wasmachine op geen enkel moment in werking was terwijl haar hond erin zat. “Ik heb een hond die Coco heet, die ik enorm graag zie”, schreef ze nog.“Iedereen die me kent weet dat ik mijn hele leven en veel, veel meer aan hem heb gewijd.”