Ex-ploegmaat van Lombaerts en Witsel is aan de dood ontsnapt: Hij reed over het viaduct enkele minuten voor het instortte

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In de Italiaanse stad Genua speelt er zich een vreselijk drama af op dit moment. Een snelwegviaduct over de Italiaanse stad, de Morandi-brug, stortte grotendeels in en er vielen al meer dan 30 doden.

Enkele minuten voor de brug instortte reed Genoa-linksachter Domenico Criscito nog over de brug. Hij maakte zelfs nog een filmpje.

De fans en familie van Criscito maakten zich grote zorgen. De 31-jarige Italiaan gaf al snel een teken van leven. “Ik schrijf deze boodschap in de eerste plaats voor alle mensen die bezorgd zijn om mij en mijn familie”, klinkt het in een boodschap op Instagram. “We stellen het goed, ook al reden we amper tien minuten voor de ramp nog over de brug. Mijn gedachten zijn bij de families van de slachtoffers.”

"Het mag echt niet gebeuren dat een snelwegviaduct  plots tegen de grond gaat. Zoiets mag écht niet gebeuren. We moeten iets doen in dit land. Mensen trekken weg uit Italië door dergelijke voorvallen. We hebben nood aan veiligheid en er moeten acties ondernomen worden. Dit is walgelijk.”