VTM

Luc Appermont zet Bart Kaëll op zijn plaats: "Jij beseft niet eens dat ik dat doe"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Binnenkort staan ze samen op de planken in het theater. Bart Kaëll en Luc Appermont vertellen anekdotes over hun leven en zingen zelfs samen een nummer.

"Het is altijd goed verlopen tussen ons, dat gaat organisch", vertelt Luc in TV-Story. "We doen niet bewust ons best", gaat Bart verder. "Soms ben ik goedgezind, soms niet. Hetzelfde geldt voor Luc. Maar we hebben altijd aandacht voor elkaar. Als ik in de supermarkt ben, denk ik spontaan aan wat Luc graag eet." Daar heeft Luc toch zijn bedenkingen bij. "Maar je koopt wel altijd zwarte chocolade voor jezelf. Ik lust liever de bruine of witte variant, maar die breng je toch minder vaak mee."

Ook in het huishouden heeft ieder zijn taak. "We zijn zoals puzzelstukjes: heel verschillend, en toch passen we bij elkaar. Ik kook, terwijl Luc meer opruimt. Hij hee het graag proper, dus probeer ik daar ook op te letten", zegt Bart. "Maar ik ruim toch nog veel achter je rug op, alleen besef jij dat niet altijd. Dat gebeurt in stilte", verduidelijkt Luc.

"Mensen denken blijkbaar wel snel dat we ruzie hebben", bedenkt Bart zich. "Toen we samen in De Keuken van Sofie zaten, kwam ik bijvoorbeeld dominant over. Maar in de keuken laten je mij best gerust. Soms zit Luc in mijn potten te kijken: ‘Niet te veel zout, hé’. Maar hij kent het verschil niet tussen een prei en een selder. Tuurlijk moet hij zich dan niet komen moeien in mijn keuken."