Gemeentearbeider zou onwel geworden zijn om medische redenen maar dan vinden dokters een kogel in zijn hoofd: “Het gebeurde in zijn eigen woning”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
In de Brusselse gemeente Vorst is een gemeentearbeider neergeschoten. Hij werd neergeschoten in zijn eigen woning.

De 47-jarige man vecht in het ziekenhuis nog altijd voor zijn leven. Dat vernam Het Laatste Nieuws van het Brussels parket. Er is een onderzoek gestart voor doodslag.

Het was de familie van de gemeentearbeider die hem zondag rond 13 uur aantrof in zijn woning André Baillonstraat in Vorst. Slachtoffer Serge E. lag daar bewusteloos op de grond.

“Volgens de arts die ter plaatse was, ging het om een puur medisch geval”, zegt Brussels parketwoordvoerder Denis Goeman. Hij werd overgebracht naar het Erasmusziekenhuis.

KOGEL
Dokters in het ziekenhuis vonden echter een kogel in de man zijn hoofd. Ze brachten de politie op de hoogte. “Het parket van de procureur des Konings van Brussel werd op de hoogte gebracht van de feiten”, gaat de parketwoordvoerder verder. “Er werd een veiligheidsperimeter ingesteld. Het wetenschappelijk laboratorium van de federale politie en een wetsdokter werden gevorderd. Ook het parket en de onderzoeksrechter zijn ter plaatse gegaan.”

Met het slachtoffer gaat het niet goed. Hij werd gisteren hersendood verklaard. “De onderzoeksrechter die werd gevorderd wegens doodslag zet zijn onderzoek actief voort. In het belang van dit onderzoek zal er geen verdere commentaar worden gegeven”, wil het parket nog kwijt.

Tags vorst