VTM

"Door Tanja Dexters heeft hij zijn vrouw en kinderen laten zitten en maar grote sier maken met zijn geld"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters (41) heeft een nieuwe liefde gevonden. Na haar amoureuze avontuurtjes met de veel jongere Italiaanse playboy Ignazio en politieagent Gillian kiest ze opnieuw voor een man van rond haar eigen leeftijd.

Tanja heeft een relatie met Michael Peeters. Dat is een 39-jarige handelaar in wagens van Jaguar en Land Rover uit Herentals. Maar in de regio doen er ook niet zo'n fraaie geruchten de ronde.

De man zou door Tanja recent zijn vrouw en kinderen in de steek gelaten hebben. Hij spendeert ook nauwelijks nog tijd aan zijn zaak. 

"Sinds hij Tanja kent, is Michael erg veranderd’, klinkt het. "Hij heeft halsoverkop z’n vrouw en kind aan de kant geschoven omdat hj volledig verblind is door liefde. Hij wil enkel nog tijd doorbrengen met Tanja. Zij geniet daar natuurljk van, en die twee maken nu overal grote sier. En dat doen ze voor alle duidelijkheid met zíjn geld. Michael en Tanja gaan voortdurend feesten en gedragen zich echt als twee verliefde pubers."

Tanja is serieus geschrokken door de geruchten dat ze een gezin uit elkaar getrokken zou hebben. "Met de hand op het hart: ik ben geen echtbreekster’, reageert ze in Dag Allemaal. "Ik weet niet wie dit rondstrooit, maar het moet stoppen. Waarom gunt niemand mij mijn geluk?"

"Ik heb niet voor een liefdesbreuk tussen Michael en z"n ex gezorgd, die relatie was al doodgebloed voor onze eerste ontmoeting. We hebben elkaar een tijdje geleden leren kennen en we amuseren ons, maar van een diepgewortelde relatie met uitgesproken engagement is nog geen sprake. We zijn aan het daten en zien wel waartoe dit leidt. Ik wil rustig de tijd nemen om te ontdekken wat dit kan worden. Maar ik kan wel zeggen dat we goed overeenkomen en regelmatig met elkaar afspreken. We vinden elkaar leuk, ja. (lacht) Ik wil hem zeker niet verstoppen, maar het zit allemaal nog in een beginstadium.’"