Opvallende theorie opgedoken over Amélie in Familie: "Zij heeft het gedaan. Daarom wilde ze Amélie dood"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Binnen twee weken al start het nieuwe seizoen van Familie. Er is intussen ook een nieuwe theorie opgedoken die een verrassend iemand aanduidt als wie Amélie heeft neergestoken.

Volgens de laatste theorie die bij de fans is opgedoken, zou niemand minder dan Marie-Rose (rol gespeeld door Martine Jonckheere) de dader zijn. Dat is opvallend want Martine keert pas later in het seizoen terug in de reeks.

Maar waarom zou Marie-Rose nu Amélie neersteken? "Misschien wilde Marie-Rose zich al meteen wreken nu ze weet dat haar vroegere echtgenoot Guido een buitenechtelijke a aire heeft gehad met Brigitte", luidt het in TV-Familie

"Amélie is daar het levende bewijs van. Het moet pijnlijk zijn voor Marie-Rose dat Amélie nu door de familie wordt aanvaard als een Van den Bossche. Mogelijk wilde ze haar daarom dood. En zo heeft ze meteen haar dochter Veronique gestraft. Want die is na Marie-Rose’ vertrek getrouwd met Mathias. Uitgerekend de man die Marie-Rose zoveel pijn heeft gedaan, door haar te bedriegen met Trudy (Silvia Claes). "