Man die elf jaar geleden in rolstoel terechtkwam door ongeval en twee jaar later weer kon lopen, is dit weekend gestorven tijdens een nieuw ongeval

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De 43-jarige Frank Borgers kwam zaterdagochtend om het leven tijdens een verkeersongeval in Dormaal. Hij verloor de controle over het stuur en knalde op een boom.

“Ik voelde dat er iets fout was toen hij zo laat wegbleef. Ik ben hem zelfs gaan zoeken. Toen ik het nieuws vernam, stortte mijn wereld in elkaar. We vermoeden dat hij in slaap gevallen is”, zegt echtgenote Cindy Van Den Driesche in Het Laatste Nieuws.

Elf jaar geleden raakte Borgers al eens betrokken bij een zwaar ongeval toen hij nog grondwerken uitvoerde. Daardoor belandde de man twee jaar in een rolstoel. "Maar Frank vocht hard om zijn leven weer op de rails te krijgen”, vertelt Cindy. “Twee jaar later kon hij weer lopen. Gaan werken kon hij echter niet meer, maar hij hielp iedereen die hij kon.”

Frank en Cindy zouden morgen hun elfde huwelijksverjaardag vieren. “Hij was een schitterende vader voor mijn kinderen uit mijn eerste huwelijk, als voor het zesjarige zoontje dat we samen hebben.