Vader van Meghan spreekt naar eigen zeggen voor de laatste keer: “Ik had naar Harry moeten luisteren en niet tegen hem moeten liegen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
De 74-jarige Thomas Markle heeft opnieuw details vrijgegeven over de gesprekken met zijn dochter Meghan. “Het is de laatste keer dat ik zoiets doe”, zei hij nog.

Prins Harry heeft zelfs nog naar zijn schoonvader gebeld om niet met de pers te praten. “Harry zei tegen mij dat ik nooit naar de pers moest stappen. Dat het zou eindigen in tranen. ‘Ze eten je levend op.’ Hij had gelijk”, citeert Het Laatste Nieuws hem.

Eind mei nam Thomas geld aan van de paparazzi om ‘spontane’ foto’s in scène te zetten ter voorbereiding van het koninklijk huwelijk. Thomas geeft ook toe dat hij gelogen heeft tegen Harry toen die ernaar vroeg. Hij zei dat het niet waar was, maar een paar dagen belde de prins terug.

Er waren beelden opgedoken die aantoonden dat Markle wel degelijk had samengewerkt met de paparazzo. Een verhit gesprek volgde in wat Thomas een “onbeleefd” telefoontje noemt.

"IK BEN NIET BOOS OP HARRY EN MEGHAN"
Intussen was Thomas in een ziekenhuis beland door een hartaanval. "Misschien is het beter voor jullie als ik dood zou zijn. Dan kunnen jullie doen alsof jullie verdrietig zijn. Daarna hing ik op.” Achteraf bekeken vond Thomas wel dat Harry hem terecht mocht wijzen, maar het waren de opmerkingen van zijn dochter die hem het meeste pijn deden. Ze zei tegen haar vader dat hij geen toespraak meer mocht houden hun huwelijk.

“Ik ben niet boos op Harry. Ik ben niet boos op Meghan. Ik houd van hen. Ik wens ze het beste. Maar voor de rest; f*** it. Ik ben er klaar mee.”  De vader van Meghan wil zich terugtrekken en de draad van zijn oude leven weer opnemen. Hij ontkent ook dat er toenadering zou gezocht zijn van Harry en Meghan die hem zouden komen opzoeken in de Verenigde Staten. “Ik heb al maanden geen contact meer met hen”, zegt hij daarover.