VTM

Kris Wauters is niet eens met zijn broer: “Koen, nu moet ge efkes zwijgen”

bron: TV-Oost
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Al meer dan 30 jaar zijn Kris en Koen Wauters succesvol als Clouseau. Al zijn er over een iets toch nog niet helemaal eens.

"Ik ga ervan uit dat je kan zingen of je kan niet zingen. Ik heb wel altijd kunnen zingen. Voor dat je dat kan verbeteren en technisch begrepen hebt, duurt dat een tijdje", legt Koen uit bij TV-Oost. "Maar ik zal nooit de grote, grote zanger zijn."

"Ik weet wat ik kan en wat ik niet kan. Wat ik doe is heel erg goed voor Clouseau. Zet mij op een podium en het komt wel in orde. Ik ben wel een betere zanger geworden dan vroeger. Als ik in het buitenland kom en ze vragen mij om iets te zingen. Dan begin ik ‘Anne’ te zingen. En als diezelfde mensen dat vragen aan anderen komt daar een geweldig geluid uit, maar dat kan ik dus niet."

Al is Kris het daar niet mee eens. “Koen, nu moet ge efkes zwijgen”, pikt hij in. “Ik vind hem een fantastische zanger, dat is simpel. Ik ken niemand die in het Nederlands zingt die een nummer zo goed kan overdragen naar het publiek wat er gezongen wordt. Dat is een zanger, in mijn ogen. Koen is een topzanger.”