“Door William en Kate besefte ze dat Harry haar niet het leven kon bieden dat ze wilde”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Britse journaliste Angela Levin heeft een biografie geschreven over het leven van prins Harry. Ze komt daar ook terug op de turbulente relatie die de prins had met Chelsy Davy.

Prins Harry had zeven jaar lang een relatie met Chelsy Davy. Het koppel begon hun relatie op de schoolbanken in 2004 en werd na enkele eerdere breuken in 2011 finaal beëindigd. De twee bleven werd erg goed bevriend, zo goed zelfs dat Harry haar enkele maanden later meenam naar het huwelijk van William en Kate.

Harry hoopt zo de relatie nieuw leven in te blazen, maar Chelsy had het steeds moeilijker met alle aandacht die ze kreeg. Volgens een ingewijde deed haar dit beseffen dat zij geen leven in de schijnwerpers wilde.

"Volgens een vriend raakte Chelsy er op de dag van het huwelijk helemaal van overtuigd dat de breuk met prins Harry gerechtvaardigd was," citeert Het Nieuwsblad wat er in het boek staat. "Hoewel ze veel gemeenschappelijk hadden, werd het haar pijnlijk duidelijk hoe verschillend hun werelden waren. Hun relatie kon gewoon niet werken, vooral omdat zij zoveel belang hechtte aan haar privacy."