Politie staat voor een groot raadsel nadat er stoffelijke resten zijn gevonden in het Oost-Vlaamse Melden

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
in het Oost-Vlaamse Melden zijn er vanmiddag stoffelijke resten teruggevonden. De buurt is er volledig afgesloten.

Het was een arbeider die stoffelijke resten vond. Hij voerde er werken uit in opdracht van de Polder Oudenaarde ruimingswerkzaamheden. Het lichaam moet er al een tijdje liggen want het was in verre staat van ontbinding. De persoon was nauwelijks nog te herkennen.

De politie staat voor een raadsel. “We kunnen nog niet uitmaken of het gaat over een man, vrouw of kind. Om dat te achterhalen, zijn een wetsdokter en specialisten van het labo ter plaatse”, zegt Frank Van De Sijpe, perswoordvoerder van het parket aan Het Laatste Nieuws.

VERDACHT OVERLIJDEN
Joost Duhamel, hoofd van de politiezone Vlaamse Ardennen, spreekt van een verdacht overlijden. “Het is nu nog te vroeg om hierover uitspraken te doen, maar in de huidige stand van het onderzoek beschouwen we dit als een verdacht overlijden en nemen we geen enkel risico. Daarom is samen met onze manschappen ook het afstappingsteam van de federale politie ter plaatse om uit te zoeken wat hier aan de hand is.”

Ook de Cel Vermiste Personen werd ingeschakeld maar die hebben geen melding gekregen dat er iemand in de buurt vermist zou zijn. Het gaat dus een moeilijke zoektocht te worden.

Tags melden