Zwarte panter ontsnapt op parking van hotel in Brussel

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: YouTube
Op de parking van een Ibis-hotel in Brussel is er gisteren een zwarte panter ontsnapt. Gelukkig bleef het roofdier rustig en konden de agenten het op een afstand houden.

Om 5.40 uur vanmorgen ontving de Brusselse politie de oproep over de panter. “Onze agenten stelden vast dat er inderdaad een zwarte panter rondliep op de parking van het hotel”, vertelt Marie Verbeke van de politiezone Brussel-Zuid aan Het Laatste Nieuws. “Er werd een dierenarts opgetrommeld, maar die moest van ver komen. De parking werd meteen afgesloten. Gelukkig bleef het dier kalm en konden ze het op afstand houden.”

“Omstreeks 7 uur daagde de eigenaar van het dier op. Die verbleef in het hotel en is in ons land omdat er vandaag filmopnames plaatsvinden met de panter. Die was opgesloten in een vrachtwagen op de parking van het hotel, maar kon blijkbaar ontsnappen.” 

De politie controleerde ook de eigenaar. Die bleek over de nodige documenten te beschikken. De zwarte panter zit intussen ook weer veilig en wel op zijn plaats.

Tags brussel