Courtois schrijft open brief aan Chelsea maar moet die al snel weer verwijderen door het gedrag van de Engelse fans

bron: Voetbal24
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Thibaut Courtois heeft zijn droomtransfer naar Real Madrid eindelijk beet. Vandaag om 13 uur zal hij voorgesteld worden bij de Spaanse club.

Courtois schreef gisteren een open brief aan zijn ex-club Chelsea. "Ik was slechts negentien jaar toen de club geloofde in mijn capaciteiten. Het feit dat zo’n grote club me al volgde was een droom die uitkwam. De beslissing om me eerst uit te lenen hielp me om te groeien tot een keeper die geschikt was voor Chelsea. Toen ik terugkwam was ik zeer blij dat ik deel kon uitmaken van een van de grootste teams ter wereld. Met het spelen in de Premier League vervulde ik een kinderdroom. Ik ben trots op mijn twee Premier League-titels, de League Cup en de FA Cup.”

“Tenslotte wil ik de fans bedanken voor hun geweldige steun de laatste jaren. Ik hoop dat jullie begrijpen dat het feit dat ik korter bij mijn kinderen kon zijn, meegespeeld heeft in mijn beslissing.”

Maar de fans van Chelsea tonen maar weinig begrip voor Courtois zijn beslissing. Na dertig minuten moest de doelman zijn boodschap alweer verwijderen door de vele negatieve reacties.