VTM

"In 2019 bestaat VTM 30 jaar en dan komt 'Tien Om Te Zien' terug"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Voor de fictiereeks 'Studio Tarara' kwam 'Tien Om Te Zien' weer tot leven in de legendarische studio Manhattan in Leuven. De presentatoren was, zoals destijds, Willy Sommers en Anne De Baetzelier.

In de jaren negentig was 'Tien Om Te Zien' zeer populair. Vlaamse toppers als Clouseau, Bart Kaëll of Luc Steeno hebben veel te danken aan het programma.

"Het is net alsof we nooit zijn weggeweest”, aldus Anne De Baetzelier in Het Nieuwsblad. “Ik voelde me meteen terug thuis. Het is hier ook nauwelijks veranderd: binnen via de achtertrap, de loges zijn hetzelfde, de kapper, de schmink. En de zetels in de bar, die er intussen toch wel erg fout uitzien."

Willy Sommers, die er ook bij was tijdens de eerste aflevering van 'Tien Om Te Zien', hoopt dat VTM het programma snel terug leven zal inroepen. "Ze mogen mij altijd bellen", zegt hij aan Showbizzsite. "Volgend jaar bestaat VTM dertig jaar met de terugkeer van 'Tien Om Te Zien'. Er is echt nood aan dat programma. Want er is nu geen opvolging, er zijn geen nieuw­komers. Op een schlagerfestival zie je altijd dezelfde namen. Voor mij mag er wat meer leven komen in de brouwerij", besluit Willy.