VTM

Een jaar na de dood van zijn vrouw heeft acteur Stefan Degand een nieuwe vriendin gevonden: “Ik besefte dat ik iets doms gedaan had”

bron: Humo/Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Stefan Degand heeft een nieuwe vriendin gevonden. De 39-jarige acteur verloor een jaar geleden zijn vrouw Julie en hun ongeboren kindje aan een acute bacteriële hersenvliesontsteking.

Intussen heeft Degand een nieuwe vriendin gevonden. Dat gebeurde op een hilarische manier. "Ik had iets heel stoms gedaan, en ik weet nog steeds niet goed waarom”, citeert Het Laatste Nieuws Degand in Humo. 

“Ik trad met de filharmonie op in de Elisabethzaal, en ik zei plots tijdens dat concert: 'We komen nu aan het belangrijkste punt van de avond: vrouwen tussen de 35 en 40 die iets met mij willen gaan eten, kunnen me bellen op dit nummer.' 

“Terwijl ik dat zeg, besef ik dat ik m'n echte nummer aan het geven ben. Iedereen lachen, maar na de voorstelling had ik 80 gemiste oproepen! Gênant. Na afloop stond er buiten een meisje op me te wachten: 'Ik probeerde je te bellen, maar ik had een cijfer fout.'

“Ik gaf haar het goeie nummer, waarop zij: 'Gaan we dan nu iets drinken?' We hebben gepraat tot zes uur 's ochtends. En voilà."