VTM

Martine Jonckheere beleefde een “raar moment” bij haar terugkeer in Familie

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Nog een weekje vakantie hebben de acteurs van Familie en dan hervatten de opnames terug. Dat zal gebeuren in de nieuwe studio’s in Lint.

Wie ook de set zal staan is Martine Jonckheere. Zij kruipt na haar pijnlijk ontslag eerder weer in de huid van Marie-Rose, de moeder van Peter en Véronique.

Voor Martine deed het wel even raar. “Wat wel een raar gevoel gaf, was het moment dat ik in Boortmeerbeek mijn eerste ­lezing kwam doen. Die vond plaats in hetzelfde bureau waar ik mijn ontslag had gekregen. Maar tegelijk gaf het me een blij gevoel: ik ben ­terug!”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

STRESS
En Martine is meer dan welkom op de set. “Ik heb mijn ontslag bij Familie intussen achter mij gelaten en ben blij dat ik er opnieuw bij ben, nu er nieuwe mensen aan het roer staan. De sfeer is weer optimaal. Toen ik terugkeerde, verwelkomden ze me met open armen”, gaat Martine verder.

Voorlopig gaat het maar om een tijdelijke rol. “We zijn overeengekomen dat we starten met drie maanden. Ik werk ook halftime en daar ben ik niet rouwig om. Bij het draaien van zo'n reeks komt behoorlijk wat stress kijken en dan is er nog de afstand. Vijf dagen per week vanuit Maarkedal naar Lint rijden is zwaar, maar nu zal ik die afstand slechts twee tot drie keer per week afleggen”, besluit Martine.