'Het verdict voor Hazard is gevallen: Droomtransfer naar Real Madrid gaat definitief niet door'

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Eden Hazard ziet zijn droomtransfer naar Real Madrid nu echt wel in het water vallen. Vandaag moet hij zich weer melden in Londen.

Chelsea wil niet meewerken aan de transfer en dus blijft Hazard waar hij nu is. De ontgoocheling bij de Rode Duivel is groot. Hij belde donderdag nog naar zijn coach Maurizio Sarri om te vragen dat hij 24 uur laten mocht terugkeren uit vakantie. Sarri wist wat hij deed toen hij Hazard toestemming gaf. Emotioneel gezien een slimme zet van de Italiaan.

Het Laatste Nieuws weet dat Chelsea op geen enkel moment Hazard wilde laten gaan. Coach Sarri had al geruime tijd geleden de garantie van het bestuur gekregen dat Hazard niet zal vertrekken. "Op dit moment is er geen probleem-Hazard", herhaalde Sarri gisteren.

De Italiaan beseft dat Hazard tijd nodig zal hebben om de gemiste transfer naar Real Madrid te verwerken. Het was immers zijn jongensdroom om voor de Spanjaarden te kunnen voetballen. Sarri zal dat allicht compenseren door wat kleine toegevingen te doen voor Hazard, zoals bijvoorbeeld een extra dag vakantie.