Juul speelt accordeon ten voordele van kinderen met kanker, maar wordt bekogeld met eieren

bron: AD.nl
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
De Nederlander Juul Bouman was gisterochtend accordeon aan het spelen in het centrum van Etten-Leur. Hij deed dat ten voordele van kinderen met kanker.

Bouman is een gekend persoon Etten-Leur. Velen weten ook dat hij zijn verdiende geld doneert aan goede doelen. Maar desondanks is niet iedereen een even grote fan van hem, staat te lezen bij in het Algemeen Dagblad.

Bouman stond aan de Action accordeon te spelen, tot er plots iemand hem vanuit een appartement bekogelde met eieren. De man is razend en laat weten dat hij voorlopig niet meer in het centrum zal spelen.

IN DE GATEN GEHOUDEN
”Dit is een grote schok voor mij", schrijft hij op Facebook. ”Hartelijk dank voor jullie medeleven. Ik doe geen gekke dingen en laat het over aan de gemeente." Volgens Bouman werd hij al even in de gaten gehouden bij de Action. “Al een tijdje kijk ik angstvallig omhoog als ik ga spelen. Dan zie ik dat klagers op het balkon staan. Dat is niet prettig, om zo bespied te worden. Je verliest je vrijheid."

“Heel veel klagers vergeten dat ik het voor de kinderen doe. Ik hoop dat hun kinderen en kleinkinderen nooit worden getroffen, mocht dat toch gebeuren, dan is er misschien hoop dat deze oude accordeonist geld heeft verzameld waar medicatie voor gekocht kan worden."