Buren bellen naar de politie omdat 10-jarig meisje koekjes verkoopt op straat

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Enkele buren vonden het niet kunnen dat een meisje van 10 jaar haar koekjes verkocht op straat. Ze belden naar de politie.

Savannah Watters (10) verkocht de lekkernijen nabij haar ouderlijke huis in Cedar Falls in de Amerikaanse staat Iowa. Dat was niet naar de zin van enkele boze buren. De politie kwam een kijkje nemen.

Een buurvrouw vond dat het meisje extra auto’s lokte naar de wijk en dat daardoor haar dochter bijna geraakt zou zijn door een auto. Een andere buur vond dat de actie van het meisje helemaal uit de hand aan het lopen was, schrijft Het Laatste Nieuws.

POLITIE
De politie besloot om het meisje aan te manen om haar koekjes te verkopen voor de oprit van haar ouderlijk huis en dus niet meer op straat. “We wisten helemaal van niets”, vertelt Savannah. “Het is gewoon amper te geloven dat ze niet eerst mijn moeder er hebben over aan gesproken.”

Het meisje zegt ook nog dat haar kraampje, waar ze koekjes en flesjes water verkoopt, een stuk minder goed draait nu ze voor de oprit moet staan. Het doet haar in ieder geval niet twijfelen aan haar grote droom. Savannah droomt van een eigen bakkerij.