Butler van Diana maakt zich grote zorgen om Meghan: “Wees voorzichtig, niets is wat het lijkt”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is opvallend hoe vaak Meghan Markle vergelijkt wordt met de overleden Lady Di, de moeder van haar echtgenoot prins Harry. De ex-butler van Diana waarschuwt Meghan.

Net zoals bij Diana is het voor Meghan moeilijk om zich aan de regels van het protocol te houden. Paul Burrell, die Diana’s butler was van 1987 tot aan haar dood, maakt zich zorgen over Meghan.

“Meghan is recent toegetreden tot de grootse soap opera ter wereld en heeft de grootste rol uit haar acteercarrière te pakken”, citeert Het Laatste Nieuws, Burrel.

“Ze wilde beroemd worden, ze heeft alles wat ze wilde, maar ik denk ook ‘wees voorzichtig met wat je wenst voor jezelf’, want soms is niets wat het lijkt”, waarschuwt de voormalige butler.

“Diana ontdekte dat al op jonge leeftijd. Prinses zijn betekent vandaag dat je je anonimiteit verliest, je vrijheid verliest en dat is een enorme opgave voor elke vrouw in onze huidige maatschappij. ”

“Er is geen protocol voor mensen zoals Thomas Markle, of schoonfamilie tout court,” gaat Burrel verder. “Mensen die door het huwelijk lid worden van de koninklijke familie hebben geen enkele houvast.”

“Ze proberen Meghan te beschermen, maar hoe zit het met alle andere mensen uit haar voormalige leefwereld? Ik denk niet dat ze al contact hebben opgenomen met de vader van Meghan. Die les hebben ze nog niet geleerd.”