Koppel komt na discussie vast te zitten in zinkende wagen

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Duikers van de brandweer van Oostende hebben donderdagavond een koppel moeten bevrijden. Ze zaten vast in een zinkende auto.

De bestuurder van de wagen was door een onoplettendheid naast de Koebrug in de Zandvoordestraat recht in de Gouwelozekreek gereden. Het Nieuwsblad schrijft dat het ongeval rond 22.30 uur gebeurde.

Naar verluidt had het koppel een discussie en raakte daardoor de auto van de baan. De wagen kwam rechts van de Koebrug op de Gouwelozedijk terecht, en belandde vervolgens enkele meters lager in de beek.

GERED
De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Toen duikers van de brandweer ter plaatse gingen, zat het koppel nog steeds vast in de zinkende auto. “Onze duikers hebben de man en de vrouw uit de auto bevrijd en tot op het droge begeleid”, zegt brandweerkapitein Dries Van der Veken. 

Het koppel, dat onder de indruk was van het ongeval, werd naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de wagen blies safe. Er waren volgens de politie ook geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Tags oostende