VTM

Kobe Ilsen reageert op de geruchten: “Relatie met Viktor Verhulst”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kobe Ilsen is nog steeds vrijgezel. De presentator van Eén wordt vaak aan Danira Boukhriss gekoppeld.

“Danira is als een zusje voor mij”, reageert Kobe in TV-Story. “We hebben zo’n ongeloolijk mooie vriendschap. Het zou echt zonde zijn om dat op het spel te zetten. Ik denk ook niet dat ik haar ooit kan krijgen, want ik ben absoluut haar type niet.”

“Ik ben ervan overtuigd dat ik op een dag de vrouw van mijn leven ontmoet. Ik panikeer niet en laat me al zeker niet opjagen. Ik heb wel de drang om het leven te leiden dat ik wil. Als er een tweede seizoen komt van Op één, dan ben ik weer vijf maanden van huis. Die vrijheid wil ik niet opgeven.”

Er zijn ook geruchten dat Kobe een relatie zou hebben met Viktor Verhulst. “Blijkbaar werd ik in Parijs kussend betrapt met mijn voormalige baas. Daar moest ik eens goed om lachen. En nu zouden Viktor Verhulst en ik een relatie hebben. Viktor is een volbloed heteroman die smoorverliefd is op Marthe van K3”, merkt Kobe op. 

“Maar het klopt wel dat ik een heel fysieke man ben. Ik knuffel en zoen graag, en loop met mijn beste vrienden hand in hand over straat. En als ik Viktor zie, dan sla ik altijd op zijn poep. Dus ik begrijp die veronderstellingen ergens wel. Vroeger, toen ik nog jonger was, heb ik wel geëxperimenteerd. Je kunt toch niet weten of je witlof lust als je het nog nooit hebt gegeten? Maar het smaakte nogal bitter (lacht). Dus voor eens en voor altijd: ik val op vrouwen.”