VTM

Stéphanie Planckaert denkt opnieuw aan gezinsuitbreiding en ze heeft nog meer plannen

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stéphanie Planckaert (29) heeft ambitieuze plannen. De dochter van ex-wielrenner Eddy Planckaert denkt ook nog aan gezinsuitbreiding.

Stéphanie barst van de plannen. "Deze zomer openen we een nieuwe grote chambre d’hôtes. Het is hard werken, waardoor ik voorlopig op drie kinderen en drie boeken blijf steken”, zegt Stéphanie aan Het Nieuwsblad.

Stéphanie en haar man Christopher Timmerman hebben met Elara, Magano en Iluna drie kinderen. "Mijn drie kinderen spreken perfect Frans. Dat kan moeilijk anders, want ze zijn hier in de Ardennen geboren. Ik denk zelfs dat hun Frans beter is dan dat van mij. Maar hun Nederlands is wel veel minder", gaat Stéphanie verder.

En ze denkt ook nog aan gezinsuitbreiding en wil een nieuw boek schrijven. “Ik beken: ik heb op mijn computer een paar aanzetten voor nieuwe boeken staan. Fictie deze keer. Van het genre mysterieus-romantisch. Mijn uitgeverij zou heel graag nog iets van mij uitbrengen. Er is zelfs een contract opgesteld. Maar om te schrijven heb ik eens lang tijd nodig. Niet hier en daar een gestolen uur. Die schrijftijd is er nu niet. Ook als je me vraagt of er nog kinderen komen, zeg ik: we zijn tevreden met onze drie kinderen, voor een vierde is er praktisch geen tijd. Maar zeg nooit nooit.”