VTM

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst verrassen met dj-set op Tomorrowland: “Door hem was dit mogelijk”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Er was dit jaar een verrassend dj-duo aanwezig op Tomorrowland. Kobe Ilsen (36) verscheen samen met Viktor Verhulst (23) op het podium.

Op de affiche stond het duo aangekondigd als dj Koby Pilsen & Viksnor Verguld. “Viktor en ik beschouwen onszelf natuurlijk niet als echte dj's. We zijn ook niet echt into house en techno. Onze voorkeur gaat meer uit naar foute ambiancemuziek. Onze vrienden weten al een tijdje dat wij op privéfeestjes graag achter de draaitafels staan en voor sfeer zorgen. Eén van hen is toevallig de baas van de Versuz én de samensteller van de line-up in de Moose Winterbar”, doet Kobe Ilsen het verhaal in Het Laatste Nieuws. 

“Ik dacht eerst dat hij een grap maakte toen hij ons uitnodigde. Ook al is Tomorrowland al lang geen dancefestival meer waar enkel techno gedraaid wordt. Het wordt toegankelijker en daarom kregen wij deze kans."

UITGELOPEN
"Uiteindelijk is het allemaal goed uitgedraaid. Viktor en ik zouden twee keer een uur draaien, maar de paar honderd gasten in de skihut amuseerden zich zodanig, dat het telkens wat uitliep. We hebben ongetwijfeld voor een primeur gezorgd door klassiekers van Willy Sommers, Rita Deneve, K3 en zelfs Kabouter Plop te draaien.”

“Ondanks het succes blijf ik met de voetjes op de grond. Ik heb me geweldig geamuseerd, maar dit was geen carrièrewending. Ik ben en blijf een tv-maker die vooral goede programma's wil maken. Op tv of op radio, zoals vanaf vandaag elke middag op Radio 1. Muziek draaien is tot nader order slechts een hobby. Al moet ik toegeven dat de enthousiaste reacties van het publiek verslavend werken. En dat dit avontuur naar meer smaakt. Na afloop kreeg ik zelfs een paar aanvragen voor dj-opdrachten. Ik moet nog zien wat ik daarmee ga doen. In elk geval: alles op het gemakske.”