"Nainggolan heeft een affaire met een 21-jarig meisje uit Antwerpen"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Radja Nainggolan versierde deze zomer een transfer naar Inter. Daar hoopt hij dit seizoen te schitteren.

Naast het veld zou het niet goed gaan met Nainggolan zijn relatie. Hij is samen met de Italiaanse Claudia. In 2014 zou het al eens uit de hand zijn gelopen. Toen zou hij haar geslagen hebben, schrijft TV-Familie.

En nog volgens het blad zou hij tijdens haar tweede zwangerschap een affaire hebben beleefd met een jonge vrouw uit Vlaams-Brabant. “Radja is niet normaal”, zucht Evy in TV-Familie. ‘Hij heeft me ooit zo hard geschopt dat mijn been bont en blauw was.”

“Zoveel dingen schieten me nu weer door het hoofd... Zoals die keer dat ik niet met hem mocht gaan shoppen omdat ik sportschoenen droeg en geen hoge hakken. Of toen hij dreigde in de Schelde te springen terwijl hij eigenlijk doodleuk aan het feesten was. Zulke dingen moet Claudia nu waarschijnlijk ook meemaken.”

“Het gaat heel slecht tussen Radja en Claudia”, vertelt Evy nog. “Logisch, hij is nu naar het schijnt ‘bezig’ met een 21-jarig meisje uit Antwerpen. Tja, een vos verliest zijn streken niet. Ik vind dit weeral zo spijtig voor mijn kinderen en die van Claudia. Prettig allemaal voor die meisjes... En waarom zou ik zwijgen? Voor de peanuts die hij me al jaren geeft? Dáár moet ik het zeker niet voor doen.”