Vader van Meghan spreekt weer: “Misschien is het beter voor haar als ik dood ben”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Thomas Markle, de vader van Meghan, is boos op zijn dochter. Volgens hem heeft ze al tien weken niets meer van zich laten horen.

De 74-jarige Thomas sprak in zijn woonplaats Rosarito in Mexico gedurende een aantal dagen met de Daily Mail. Het doet Thomas pijn dat hij niets meer hoort van zijn dochter. “Ik kan haar zelfs niet meer bellen want het telefoonnummer dat ik heb, werkt niet meer", citeert Het Laatste Nieuws vader Markle.

“Door enkele kritische woorden ben ik ook niet meer welkom bij de koninklijke familie. Ja, ik heb gesproken over de kinderwens van Meghan in verschillende interviews, maar ze zegt zelf al zeven jaar dat ze een gezin wil. Harry zegt dat ook dat hij een gezin wil, maar ik mag dat blijkbaar niet zeggen.”

“Het is jammer dat Meghan en Harry ergens in het komende jaar een kind zullen krijgen en dat ik dan eigenlijk opa wordt, maar zolang we geen contact hebben krijg ik mijn kleinkind niet te zien”, gaat vader Thomas verder. “Hoe triest is dat, om een kind zijn grootvader te ontnemen omdat ik een paar kritische woorden over de koninklijke familie heb gezegd?”

"MISSCHIEN BETER ALS IK DOOD BEN"
Maar vader Markle is ook boos op zijn dochter Meghan. “Ik heb haar de hertogin gemaakt die ze nu is”, zegt hij. “Wie denk je dat al haar dure privéscholen en universiteit betaald heeft? Dat was ik, voor alle duidelijkheid. Alles heeft ze aan mij te danken. En in ruil krijg ik stank voor dank. Ze praat zelfs niet meer tegen mij, hoe gemeen kan je zijn?”

“Misschien is het gemakkelijker voor Meghan als ik dood zou gaan. Iedereen zou met haar meeleven. Maar ik hoop dat we het goedmaken. Ik zou niet willen sterven terwijl ik ruzie heb met mijn dochter.”