'Zowel Hazard als Courtois niet naar Real Madrid'

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Zowel Eden Hazard als Thibaut Courtois hopen op een transfer naar Real Madrid. Maar bij de Koninklijke zou hem niet geneigd zijn om de twee Rode Duivels aan te trekken.

Hazard wil graag vertrekken bij Chelsea. Hij droomt van een transfer naar Real Madrid. Volgens The Daily Mail wil de Engelse club 225 miljoen euro vangen voor Hazard, dat is zelfs meer dan PSG betaalde voor Neymar. 

Een bedrag dat Real Madrid eigenlijk niet wil betalen. Bovendien heeft Real Madrid-trainer Julen Lopetegui zijn veto gesteld tegen de transfer van Hazard. De Spanjaard zou zijn vertrouwen willen geven aan Isco en Marco Asensio in plaats van een nieuwe ‘Galactico’ in huis te halen deze zomer.

En ook voor Thibaut Courtois ziet het er niet goed uit. De doelman heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Real Madrid, maar Chelsea wil hem pas laten gaan als ze een vervanger hebben. De vraag is nog maar of men bij Real Madrid daarop wil wachten want ze zouden overwegen om het contract van huidig doelman Keylor Navas te verlengen.