VTM

Regi kondigt zijn nieuwe, ambitieuze plannen aan: "Ik ben hier al een paar jaar voorzichtig mee bezig"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Regi heeft twee stomende optredens op Tomorrowland achter de rug. Hij speelde de Schorre plat.

Dat zagen ook enkele Japanners die Regi aan het volgen zijn. Dit weekend vliegen ze met de populairste dj uit Vlaanderen naar Abu Dabi waar hij op het podium staat.

De groep Japanners die hem volgden hadden naast een camera ook een opmerkelijke mascotte bij. Multimediawebsite DMM, een mediaplatform met liefst 25 miljoen abonnees in Japan, zet zijn schouders onder de muziek van Regi. Het is dezelfde holding die voetbalclub Sint-Truiden heeft overgenomen.

“Ik ben al een paar jaar voorzichtig bezig met de Japanse markt, maar daar heb ik bewust nooit groots mee uitgepakt”, zegt Regi aan Het Laatste Nieuws. “Ik praat liever met resultaten dan aan grootspraak te doen.”

“Tokio is een geweldige stad en zou op ieders bucketlijst moeten staan”, zegt hij. “Ze lopen op heel wat vlakken voor, het kan er verbazingwekkend rustig zijn voor zo’n metropool en het eten is er natuurlijk geweldig.”

Intussen heeft Regi met Ellie opnieuw een nummer één-hit in de Vlaamse Ultratop.“Een formule voor een hit heb ik niet hoor, je laten omringen met talent misschien? Ik was al lang blij dat Ellie zelf het goed vond toen ik het in het begin liet horen.”