Twee broers uit Sint-Niklaas en één van hun echtgenote komen om het leven bij zwaar ongeluk in Turkije: Een andere echtgenote vecht nog voor haar leven

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Sozcu
In Turkije gebeurde er een ernstig ongeval met een familie uit België. Twee broers uit Sint-Niklaas en hun echtgenotes zijn daarbij om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 18 uur nabij de Turkse stad Edirne, net over de grens met Griekenland en Bulgarije. Ze waren naar hun geboortedorp getrokken om het offerfeest te vieren.

De broers van 57 en 56 jaar oud waren samen met hun echtgenotes waren onderweg toen hun Mercedes om nog een onduidelijke reden van de baan ging, laat Het Nieuwsblad weten.

De auto kwam uiteindelijk in een betonnen gracht terecht naast de weg. Daarna reed de auto zich een vijftigtal meter verder te pletter tegen een huis. 

De twee mannen uit Sint-Niklaas waren op slag dood. Hun echtgenotes werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen is intussen ook overleden.

De overleden broers en de echtgenotes zullen ook in Turkije begraven worden. Ze zullen morgen in Isparta begraven worden.