Moeder van Meghan is razend op haar ex-man: "Meghan niet gelukkig? Ach, die man weet amper nog hoe zijn dochter eruit ziet"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Thomas Markle zei dat hij zich zorgen maakte om zijn dochter Meghan. “Ik zie aan haar ogen dat ze niet gelukkig is”, zei hij.

“Ik zie de pijn in haar ogen. Ik kén Meghans ogen en haar lach. Ik vond die altijd zo mooi. Maar wat ik nu zie is veel minder mooi. Ik maak me
zorgen om haar”, luidde bij de vader van Meghan.

Moeder Doria, die ook aanwezig was op het huwelijk van haar dochter, is niet te spreken over de uitlatingen van haar ex-man. “Ach, wat een zever. Die man raaskalt maar wat’, zegt Doria. ‘Hoe kan hij nu weten hoe de glimlach van Meghan er uitziet? Of hoe haar ogen kunnen stralen? Hij heeft de voorbije jaren amper contact met onze dochter gehad. Volgens mij was hij zelfs vergeten hoe ze er uitziet!” 

“Thomas probeert gewoon de interessante uit te hangen, en
hij verdient veel geld aan die interviews. Ik heb elke dag contact met Meghan en voor mij is ze een open boek. Mijn dochter is gelukkiger dan ooit, neem dat maar van mij aan. Ze wil nergens anders zijn dan bij Harry!”