VTM

Tom Waes is steeds goed bevriend met Bart De Pauw: "Het gaat niet goed met hem"

bron: Podcast Alex Agnew
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het onderzoek naar tv-maker Bart De Pauw is nog steeds niet afgerond. Het gerecht begon een onderzoek nadat het nieuws kwam dat hij zich schuldig zou gemaakt hebben aan grensoverschrijdend gedrag.

Met het nieuws kwam niet alleen de carrière van Bart De Pauw in gevaar, maar ook zijn bedrijf 'Koeken Troef'. Gelukkig voor De Pauw heeft hij goede en vooral trouwe vrienden. Zo neemt Jeroen Meus zijn quiz 'Twee Tot De Zesde Macht over'. 

Een andere goede vriend van Bart De Pauw is Tom Waes. "Wij zijn heel goede vrienden", zegt Waes aan Alex Agnew, die hem sprak voor zijn podcast. "Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er zoveel mogelijk duidelijkheid komt. Nu blijven we er maar twijfels."

"Het kan alle kanten uit, maar er moet duidelijkheid komen. Ik kan je zeggen dat het momenteel niet goed gaat met Bart De Pauw. Ik ben één van zijn beste vrienden, maar ik had dit totaal niet zien aankomen. Ik probeer er voor hem te zijn, als goede vriend. Je bent vrienden in goede en slechte tijden."

"Ik ben bij hem thuis geweest en ik heb hem gezegd dat ik er voor hem ben, maar dat ik niet altijd ja zal knikken. Iedereen heeft ook zijn oordeel klaar over de hele zaak en dat stoort mij enorm. Stel dat Bart De Pauw dat niet gedaan heeft, wat dan? Vandaar dat men moet opschieten met dat onderzoek. Hoe sneller er duidelijkheid komt, des te beter. Dit gaat hem de rest van zijn leven blijven achtervolgen. Als hij zou terugkomen, gaat het sowieso een andere mens zijn."