VTM

Wendy Van Wanten heeft toch bedenkingen bij beslissing van haar man Frans: “Wil mijn oude dag niet alleen doorbrengen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De band tussen Wendy Van Wanten en haar oudste zoon Dylan stond een lange tijd op een laag pitje. Intussen gaat het terug wat beter tussen die twee.

“Ik ben oma, maar niet in functie, zeg maar. Ik kan niet de grootmoeder zijn die haar kleinkinderen ophaalt van school. Want ik moet instaan voor m’n eigen kinderen. M’n twee kleinkinderen, de dochtertjes van Dylan, zijn ongeveer even oud als m’n dochter. Maar los daarvan... Het gaat goed met Dylan. Ik zie m’n drie kinderen heel graag. Die band tussen ons, die blijft. Ik ben een gelukkige mama”, luidt het bij Wendy in Dag Allemaal.

Haar oudste zoon Dylan kon Wendy’s relatie met haar man Frans niet aanvaarden. "Dat was natuurlijk een moeilijk moment. Maar de aantrekking was er. En kijk, twaalf jaar later staan we er nog. Met iets meer vrijheid zelfs, sinds kort, want vroeger begeleidde Frans me overal. Hij heeft dat altijd graag gedaan, legde er zelfs de boeken van z’n eigen onderneming voor neer.” 

“Maar nu wil hij toch die draad weer oppikken. Hij is in de bouw gegaan, zoals vroeger. Ik gun hem dat, maar het moest niet. Ik wil m’n oude dag niet alleen doorbrengen. De verlatingsangst, ik moet er misschien wat aan werken. Ook al zijn we er allebei van overtuigd dat we elkaar graag zien.”