Ex van Nainggolan wil even de puntjes op de i zetten: “Hij ziet niet eens om naar zijn eigen dochters”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Radja Nainggolan was door bondscoach Roberto Martinez niet opgeroepen voor het WK in Rusland. De ‘bad boy’ van de groep werd om ‘tactische reden’ thuisgelaten.

Een intimus van Nainggolan zegt dat de voetballer tot rust gekomen. Maar dat zou tóch niet het geval zijn, dat blijkt uit een getuigenis in TV-Familie.

Evy, de mama van Radja’s oudste dochters Alisa (10) en Ilana (8), zegt dat hij nog geen haar veranderd is. “Ik heb gelezen dat Radja nu een lieve, zorgzame papa zou zijn’, aldus Evy. “Wel, neem van mij aan: dat is hij totaal niet!”

Evy Wauters was acht jaar samen met Nainggolan en samen hebben ze twee kinderen. Alles ging goed tot de middenvelder in Italië ging spelen. Om praktische reden verhuisde Evy niet mee. In Italië bedroog hij haar met Claudia. Nainggolan trouwde met haar.

Via Facebook vernam Evy dat Nainggolan opnieuw vader werd, terwijl hij niet eens naar zijn eigen dochter omkeek. Volgens Nainggolan deed hij dat omdat Evy wilde dat hij zou stoppen met voetballen. “Ik vind het absoluut niet fijn dat mensen dat gedacht over mij hebben. En ik ben géén slechte moeder, want dat verwijt Radja mij. Dat ik in discotheken rondhang en dat ik onze dochters niet deftig kleed... Klopt allemaal niets van! En ik heb hem ook nooit gevraagd om te stoppen met voetballen", reageert Evy fel.

Intussen heeft Nainggolan ook twee dochters met Claudia. “Ik heb regelmatig contact met haar en daar is het net hetzelfde”, zegt Evy. “Hij ziet gewoon niet naar zijn kinderen om. Hij is nog altijd bezig met zijn dierbaren te verwaarlozen.”