VTM

Dit najaar zie je onder meer deze drie nieuwe programma’s op VTM: Niels Destadsbader presenteert dansshow, Sieg Dendoncker en Olga Leyers gaan op reis

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De zomerperiode is klassiek de periode dat we tevreden moeten zijn met herhalingen. Het is dus nu al uitkijken naar het najaar.

DE WERELD ROND MET 80-JARIGEN
Olga Leyers (20) en Sieg De Doncker (28) reizen in De Wereld Rond Met 80-jarigen naar de droombestemmingen van acht hoogbejaarden, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg en Olga als compagnons de route laten ze zich meevoeren naar indrukwekkende plekken op aarde. Een onvergetelijke roadtrip met het levensverhaal van de senioren als rode draad.

POP-UPRECHTBANK
Dina Tersago maakt haar comeback met Pop-Uprechtbank. Elke dag zijn er overal in Vlaanderen honderden burenruzies, conflicten tussen vrienden en consumentengeschillen. En die geschillen zijn het domein van het vredegerecht. Een ere-vrederechter, zeg maar een vrederechter met pensioen, buigt zich over deze zaken. De uitspraken zijn evenwel honderd procent bindend.

DANCE AS ONE
Omdat de kijkers van VTM programma's à la So You Think You Can Dance misten, kondigde de zender een nieuw dansprogramma aan. In Dance As One nemen verschillende dancecrews uit België en Nederland het binnenkort tegen elkaar op in spectaculaire battles. Daarna beoordeelt een vakkundige jury het danstalent en aan het einde van de race gaat de winnaar naar huis met een prijzenpot van 50.000 euro. Niels Destadsbader presenteert.