Samantha Markle gaat door op haar elan: “Meghan, kijk eens in de spiegel! Ons vader hoeft zich niet te schamen, jij wel”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Samantha Markle (53), de halfzus van Meghan Markle (36), blijft op Twitter maar uithalen naar de koninklijke familie. Samantha is niet mals voor haar halfzus.

“Fijn voor je dat je zoveel tijd hebt om rond te paraderen en eer te betuigen aan anderen, terwijl je je eigen vader gewoon negeert”, haalt Samantha hard uit. “Hoe koud kun je zijn en kijk eens in de spiegel? Harry? Ik geloof dat ik gelijk had.” Wat ze met dat laatste bedoelt, is niet helemaal duidelijk, schrijft Het Laatste Nieuws.

“Mijn vader hoeft zich niet te schamen voor het feit dat hij van zijn dochter houdt. De Royals moeten zich schamen dat ze zou koud zijn. Jullie moeten je schamen!”, gaat Samantha door op haar elan.

Sinds haar halfzus bij de koninklijke familie behoort, is Samantha haar eigen handeltje gestart. Onlangs lekte uit dat ze minstens 1300 euro vroeg voor wie een gesprek met haar wil. Meghans halfzus eiste hierin een vergoeding ‘om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik’.