Tienermeisje in Henegouwen op zeer brutale wijze aangevallen en vastgebonden op spoor

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afgelopen zondag is in het Henegouwse dorpje Leernes een meisje op een zeer brutale wijze aangevallen. Ze werd aangevallen door een man met een breekmes.

Hij nam de tiener mee naar de sporen. Daar knevelde hij en probeerde hij haar te verkrachten. Waar de man geen rekening mee had gehouden was dat er een tram passeerde. Hij vluchtte weg, maar niet zonder zijn slachtoffer aan te randen en haar met een plastic zak over haar hoofd achter te laten.

De feiten deden zich afgelopen zondag voor in het Henegouwse Leernes, een deelgemeente van Fontaine-l’Evêque, omstreeks 16.00 uur, aldus het parket van Charleroi. Het meisje was op dat moment onderweg naar het metrostation.

"SEKS OF ORALE BEVREDIGING?"
In eerste instantie vroeg hij geld, maar ging daarna over tot de gekende feiten. Hij plakte ook eerst haar ogen dicht met een plakband. Daarna zou de man geroepen hebben: “Seks of orale bevrediging?” Op dat precieze moment werd de aanvaller opgeschrikt door een passerende metro, waardoor hij zich uit de voeten wou maken.

Het zei tegen het meisje dat ze zeker nog tien minuten moest wachten alvorens de hulpdiensten te verwittigen. Het meisje zou zichzelf hebben kunnen bevrijden.