Man die fatale slag gaf aan Cleutjens, die meisje wilde beschermen, is vrijgelaten onder voorwaarden

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
De 52-jarige Michel Cleutjens kwam om het leven tijdens een vechtpartij in een café in Antwerpen. Die was ontstaan toen de man het opnam voor een meisje dat werd lastiggevallen.

Kort na de feiten werden twee betrokkenen van het gevecht verhoord, zij werden niet aangehouden. Een derde verdachte meldde zich woensdag vrijwillig bij de politie. De 24-jarige verdachte gaf toe dat hij de man een klap verkocht waarna die bewusteloos tegen de grond viel.

De verdachte moest gisteren voor de onderzoeksrechter verschijnen. Die besloot om hem vrij te laten onder voorwaarden, zo heeft Het Laatste Nieuws vernomen. De man heeft vast werk en woont bij zijn moeder. 

ONRECHT
Cleutjens was die avond met een Thaise vriend op café om de overwinning van de Rode Duivels tegen Brazilië te vieren. “Het onrecht waartegen Michel dagelijks vocht, is hem fataal geworden die avond”, zucht goede vriend Herman Poupaert.

“Hij wilde tussenkomen omdat een vriendin lastig gevallen werd in die bar. Ook de vader van die vriendin greep in. Het kwam tot een schermutseling die eerder onschuldig was. Een tijdje later zou hij helemaal vanuit het niets een klap hebben gekregen die hem fataal is geworden.”