Delhaize vraagt aan klanten om de gebruiksdatum van de zalmfilet te controleren

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Pixabay
Delhaize doet een oproep aan zijn klanten. Het vraagt om het product “BIO zalmfilet zonder vel” te controleren op de uiterste gebruiksdatum.

Delhaize voert naar eigen zeggen dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Tijdens één van die controles is een foute gebruiksdatum teruggevonden. De aangegeven uiterste gebruiksdatum 24 augustus is fout en had 24 juli moeten zijn. Dat staat te lezen bij Het Nieuwsblad.

Intussen heeft Delhaize elk betrokken product verwijderd uit de winkel en de controles voor dit product nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt de supermarktketen om het niet te consumeren na 24 juli. Betrokken klanten kunnen het product gewoon terugbrengen naar Delhaize, waar het product ook terugbetaald zal worden.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen volgens Delhaize zonder problemen geconsumeerd worden. Het gaat om Delhaize Bio zalmfilet zonder vel, lotnummer BZA300V2646, te gebruiken tot 24/08/2018.

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met de klantendienst via het gratis nummer 0800/95.713.