Antwerpenaar (52) die meisje dat lastiggevallen werd in bescherming nam, is zondag overleden na zware vechtpartij

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Er is geen goed nieuws over de 52-jarige Antwerpenaar die afgelopen week betrokken raakte bij een gewelddadige vechtpartij aan een café. Hij is zondag overleden aan zijn verwondingen.

Antwerpenaar Michel Cleutjens raakte in de nacht van 6 op 7 juli betrokken bij een zware vechtpartij bij een uit de hand gelopen ruzie. “Het slachtoffer incasseerde naar aanleiding van de vechtpartij een aantal vuistslagen aan het hoofd waardoor hij bewusteloos raakte en diende te worden afgevoerd voor verdere verzorging”, laat het het parkt weten aan Het Nieuwsblad. “Het slachtoffer bevond zich sedert de feiten in kunstmatige coma wegens een zwaar hersentrauma.”

De vechtpartij vond omstreek 4 uur ’s nachts plaats aan het café SaTang in de Van Arteveldestraat. Een getuige merkte op dat Cleutjens het opnam voor een meisje dat werd lastiggevallen door een man. Na de vechtpartij wandelde het slachtoffer naar buiten en daar zou hij zijn aangevallen. 

Het parket gaat een autopsie uitvoeren om de juiste doodsoorzaak te achterhalen. Onder leiding van de onderzoeksrechter zal ook het onderzoek naar de omstandigheden van de feiten en de mogelijke betrokken verdachten, worden verdergezet. Voorlopig is er nog niemand aangehouden.