VTM

Niels Destadsbader zorgt vandaag voor verrassend nieuws

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader heeft vandaag verrassend nieuws te melden. Hij maakte het nieuws zelf bekend met een filmpje op zijn Facebookpagina.

Niels is dit jaar de verrassingsact van het Antwerp Pride Closing Festival op zondag 12 augustus op het Steenplein in Antwerpen. Antwerp Pride is dit jaar aan zijn zevende editie toe.

“We zijn dan ook heel trots en vereerd te kunnen aankondigen dat Niels Destadsbader dit jaar onze Mystery Guest is!”, laat de organisatie weten aan Het Laatste NIeuws. “Na het geweldige optreden van eergisteren op een bomvolle Grote Markt voor Vlaanderen Feest! en drie maanden voor zijn twee Sportpaleis-concerten zal hij voor één van de vele hoogtepunten zorgen op zondag 12 augustus!”

En ook Niels is blij met de uitnodiging. "Ik kom graag naar Antwerpen. Op 31 oktober en op 1 november in het Sportpaleis bijvoorbeeld, maar nu dus ook iets vroeger op 12 augustus”, vertelt hij. “Ben je van Antwerpen? Ben je niet van Antwerpen? Het maakt me allemaal niet uit. Allemaal afkomen want het gaat echt plezant worden!”