"Dit is de zeer verrassende dader die Amélie heeft neergestoken"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het gaat nog een tijdje duren voor het mysterie over Amélie is opgelost. Wie heeft haar neergestoken in de seizoensfinale?

Er zijn verschillende pistes mogelijk. De meest verrassende piste is ongetwijfeld die van Cédric. Hij kwam tijdens de seizoensfinale veel in beeld, maar een rol van betekenis had hij niet. Dat is toch wat de makers ons willen doen geloven.

Sommige fans denken dat hij een geheime, verborgen rol heeft. We weten al een tijdje dat Cédric hopeloos verliefd is op de veel oudere Marie. En hij keek machteloos toe hoeveel verdriet de prinses van zijn dromen werd aangedaan. Door Lars en door z’n moeder Veronique. Dat moet die jongen echt wel pijn hebben gedaan. Is Cédric zo gek geworden van wanhopige verliefdheid dat hij z’n eigen moeder zou betrekken in een moord(poging)? Enkel en alleen om de tranen van Marie te wreken?

."Cédric heeft June doodgeschoten, hé’ merkt iemand terecht op. ‘En toen dacht óók niemand dat hij tot zoiets vreselijks in staat kon zijn!’ Tot slot wordt ook gesuggereerd dat Cédric op aandringen van Marie deze bloederige misdaad heeft gepleegd. Zij zou die zotverliefde jongen dus hebben gemanipuleerd, om zelf haar handen niet te vuil te moeten maken. Oké, het is vergezocht, maar in ‘Familie’ zijn al véél stra?e dingen gebeurd..."