'Niet de barman, maar wel hij heeft Amélie neergestoken. Daar zijn zelfs bewijzen van'

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het gaat nog een tijdje duren vooraleer we weten wie Amélie heeft neergestoken. Ze werd teruggevonden in een grote plas bloed.

Veel fans denken dat de barman Amélie heeft neergestoken en de schuld in Véronique haar schoenen wil schuiven. Maar TV-Familie ziet dat anders.

Volgens het blad zou Mathias wel eens de verrassende dader kunnen zijn. 'Lars is zijn liefdesrivaal. Degene aan wie hij Veronique verloren heeft. Nóg eens. Een mens zou voor minder nijdig worden. Mathias heeft bovendien makkelijk toegang tot de ‘plaats van het delict’: hij heeft nog altijd de sleutel van Veroniques voordeur.'

'En bovendien: wát lag er op de vloer tussen het bloed? Een dossier van het bedrijf van Veronique en Mathias. Hij had aangekondigd dat hij uit hun ?rma zou stappen. Is hij die avond laat langsgekomen om hierover nog iets met Veronique te bespreken en liep de discussie uit de hand? En aangezien Amélie toevallig aanwezig was, heeft Mathias haar dan in een vlaag van woede neergestoken. Waarna hij het dossier in alle consternatie weer vergat mee te nemen.'

‘Hij treft Lars heel erg, want Amélie is diens liefste zusje en oogappel. En Veronique straft hij door van haar de hoofdverdachte te maken.’ Het is een op zijn minst gewaagde theorie, maar het zou perfect waar kunnen zijn.