VTM

Lindsay en Christoff doen ontdekking over hun overleden grootvader

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christoff en Lindsay hebben onlangs afscheid moeten nemen van hun grootvader Frans, de vader van hun papa. Hij werd 94 jaar.

“Onze peter is altijd in goede gezondheid geweest’, vertelt Lindsay. "Maar midden mei brak hij zijn heup. Hij werd nog geopereerd, maar zijn organen wilden niet meer opstarten”, vertelt Lindsay in TV-Story. “Het was een sterke mens, maar na acht weken heet zijn lichaam het toch opgegeven. Hij keek nochtans uit naar zijn 95ste verjaardag, want hij leefde graag.”

“Ik troost me met de gedachte dat hij een ontzettend mooi leven heeft gehad en dat we lang van zijn aanwezigheid mochten genieten. We hebben als familie ook alles voor hem gedaan wat we konden. Mijn ouders stonden letterlijk dag en nacht voor hem klaar, hij woonde zelfs bij hen in. En wees maar zeker dat hij er als een koning en met veel liefde werd verzorgd.”

“Hij was de dooppeter van Christoff, maar hij was uiteraard trots op ons allebei. Zijn huis hing vol met foto’s van ons. Hoe trots hij écht was, zijn we trouwens pas te weten gekomen na zijn overlijden. Blijkbaar ging hij in de beginjaren van onze carrières onze plaatjes verkopen aan familieleden en vrienden, gewoon op zijn fiets.” 

“En zelfs toen hij onlangs in het ziekenhuis belandde, deelde hij foto’s van ons uit, ook aan patiënten die er niet om vroegen (lacht). Christoff en ik zaten daar dan met lichtjes blozende kaken, maar tegelijk waren we intens blij met zijn onvoorwaardelijke steun. We gaan hem nooit vergeten.”