Als Rode Duivels nog twee keer scoren moet Krëfel aan duizenden klanten hun tv terugbetalen. “Of we spijt hebben van deze actie?”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Elektroketen Krëfel staat mogelijk voor grote kosten door de Rode Duivels. Er loopt een actie dat wanneer we nog twee keer scoren op het WK, een paar duizend klanten hun tv terugbetaald krijgen.

Je televisie van minstens 55 inch terugbetaald- in aankoopbonnen- als de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten scoren: met die opvallende WK-actie kwam Krëfel enkele weken geleden op de proppen. Er kwam wel kritiek op die actie want niemand vond het realistisch dat de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten zouden maken op het WK.

Maar het komt nu wel erg dichtbij. De Rode Duivels scoorden al 14 keer op het WK. Krijgen ze het bij Krëfel intussen al warm? “Bij de start van deze actie gingen we er eigenlijk vanuit dat ze 16 keer zouden scoren", luidt het bij Het Laatste Nieuws.

“De actie kadert in onze feeststrategie, sowieso wilden we iets unieks doen en dat is bij deze gelukt. Zelfs Dries Mertens wil dat zijn vrienden hun tv terugbetaald krijgen. Bovendien zijn we ook verzekerd.”