Moeder en zoon overvallen in ondergrondse parking van Heilig Hartziekenhuis in Leuven nadat ze terugkeerden van een etentje

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Een moeder en haar zoon zijn gisteravond overvallen geweest. Dat gebeurde in de ondergrondse parking van het Heilig Hartziekenhuis in Leuven.

Een 73-jarige vrouw en haar 52-jarige zoon keerden rond 23 uur terug van een etentje. Toen ze op weg waren naar de parking merkten ze op dat ze achtervolgd werden door een man met een kap over zijn hoofd.

De man stapte mee in de lift van de parking. Eens buiten de lift duwde de man de moeder omver en ging er vandoor met haar handtas. De moeder viel bijna tegen de grond, vernam Het Laatste Nieuws.

DADER GEVAT
De zoon liep nog de man achterna, maar kreeg klappen met een houten lat. Toch slaagde hij er samen met zijn moeder in de handtas opnieuw te bemachtigen voor de dader ging lopen.

Aan de hand van hun getuigenis kon de de politie de dader arresteren. Het gaat om een 40-jarige man uit het Leuvense. De dader werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.