Ga je naar Rode Duivels kijken op groot scherm? “Breng dan opblaasbare figuren mee”

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op heel wat plaatsen in ons land gaan mensen de wedstrijd van de Rode Duivels vanavond op openbare plaatsen volgen. Zo kan je de wedstrijd ook op groot scherm bekijken het Kardinaal Cardijnplein in Bornem.

Er is vandaag ook een oproep gedaan voor wie daar gaat kijken. Er wordt gevraagd om opblaasbare figuren mee te nemen. Er zullen ook honderd grote opblaasbare ballen in het publiek worden gegooid.

“Het is warm buiten en we spelen tegen Brazilië. Dat betekent dat we er een leuk sambafeestje van moeten maken. We dagen alle supporters uit om met een opblaasbare figuur naar het Cardijnplein te komen. Ik denk dan aan opblaasbare ballen of krokodillen. Wijzelf voorzien honderd ballen die groter zijn dan één meter. Alles wordt in het publiek gegooid, zodat iedereen ermee naar mekaar kan gooien”, zegt Goedele De Clerck namens de gemeente Bornem in Gazet van Antwerpen.

“Af en toe gooien we ook een plastic meloen tussen de menigte. En als die dan tot in onze caravan terechtkomt, dan delen we nog extra gadgets uit. Als de duisternis valt, zullen we ook LED-ballonnen de lucht laten ingaan en delen we als extra nog eens tweehonderd Rode Duivels-voetballen uit.”